Fortsätt till huvudinnehåll

Välkomna på Vernissage 25 februari - Baiba Veldre






Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hemsidan tar paus! Vi hänvisar till ...

Vi hänvisar våra läsare till vår Facebooksida  Handkraft Trollhättan samt vårt  Instagramkonto Handkrafttrollhattan som har mer aktuell information om vad som händer hos oss!

Sanna Nilsson - Keramik

Sanna Nilsson Keramiker www.repolera.se    Sanna Nilsson är en av våra keramiker, hennes specialitet är knubbiga och härliga fåglar, att hänga eller ha på pinnar i trädgården. Fågelflaskor att ha som prydnad eller till finaste matoljan etc. Nästan hela vår svenska fågelflora i fantasifulla tolkningar. Hon finns på många olika mässor under året med sina populära fåglar samt diverse utställningar. Nedan ett litet tidningsklipp från en av hennes mässor flera bilder på hennes fåglar.    

Ny utställning - Marita Piela

På lördag är det dags för en ny utställning med Marita Pielas fina målerier.. VÄLKOMNA ! Marita Piela målar mest djur och natur, i akvarell och akryl. Hon är utbildad på KV:s konstskola, Konstindustriskolan i Göteborg samt ett flertal separata kurser, bland annat för Konstantin Sterkhof. Marita har tidigare varit Trollhättebo, men är numera bosatt utanför Skara.